kerstmarktmolen

Download route als pdf

Bij printen schaal aanpassen naar A4

 

 

 

 

Rondje Best legt de verbinding tussen molen en kerstmarkt

In het weekend van 17 en 18 december 2016 zijn er veel festiviteiten in Best. Zo wordt in dit weekend het 1e lustrum van molen De Volharding gevierd en dit weekend is het laatste weekend van de Bestse Kerstmarkt. Reden genoeg voor Rondje Best om die 2 locaties door middel van een fiets- en wandelroute met elkaar in verbinding te zetten. Op 18 december kan zelfs meegereden worden in de Jeeps en Dodges.

De fiets- en wandelroute kan op 17 en 18 december tussen 12.00 en 16.00 uur gestart worden en is dit keer relatief kort: zo’n 5 kilometer. De route loopt van de Molenstraat 1b naar Broekstraat 11 te Best. Of omgekeerd, want er is niet specifiek een start- en een eindpunt. Bij elk van de locaties is er koffie/thee/warme chocolademelk verkrijgbaar. En als je dan even op temperatuur bent gekomen kan je meteen een rondje maken op de grootste kerstmarkt van Brabant of een rondleiding in de korenmolen krijgen.

Enkele reis of retourtje…

Foto 1 Dodge JoopOp 18 december is het mogelijk om mee te rijden met een van de Jeeps of Dodges van de leden van Club Wheels. Tegen een kleine vergoeding, € 1,- per rit kan je genieten van een gezellig ritje van de molen naar de Bestse Kerstmarkt, of andersom, of allebei. Heb je bijvoorbeeld een wandeling heen gemaakt: je kunt terug met Club Wheels. Een retourtje is natuurlijk ook mogelijk, hiervoor betaal je dan € 2,- in totaal. Dus of je nu slecht ter been bent of dat 5 kilometer wandelen net iets te veel van het goede is: Club Wheels laat je niet in de kou staan.

Aanmelden

Het is niet nodig om vooraf aan te melden voor de route: routebeschrijvingen zijn voor € 1,50. verkrijgbaar bij de molen en Kerstmarkt of gratis te downloaden via www.rondjebest.nl. Kaartjes voor de ritten van Club Wheels op 18 december zijn in de voorverkoop (t/m vrijdag 16 december) verkrijgbaar via Rondje Best. Stuurt u daarvoor een mail naar info@rondjebest.nl of bel met Yvonne op 06-50614336. 17 en 18 december zijn de kaartjes voor de ritten met Jeeps en Dodges ook op bij de molen en Bestse Kerstmarkt verkrijgbaar.