Fotomeisjecultuur kleurt het leven

 

Op Hemelvaartsdag, 25 mei 2017, organiseert Rondje Best een fiets- en wandelroute in en rondom Best. Dit keer is het thema: Cultureel Rondje Best. Op verschillende locaties valt er heel wat te zien, beleven, aan mee te doen of kan van een lekker hapje en drankje worden genoten.

Cultureel Rondje Best staat garant voor een mooie route door het buitengebied en in de bebouwde kom van Best. Op de 5 stopplaatsen kunt u genieten van Bestse historie, Bestse en buitenlandse cultuur, foto’s, beeldende kunst, muziek, dans en toneelspel. Kortom een gevarieerd aanbod waarbij ook de inwendige mens niet vergeten wordt. Alle informatie en nog veel meer gezelligheid leest u in het Rondje Best Magazine. 

Rondje Best Magazine

Programma

In een afwisselende route wordt per stopplaats een gevarieerd programma geboden. Het startschot wordt om 11.00 uur gegeven bij Grand Café De Bank, Raadhuisplein 30 Best, maar deelnemen kan ook later op eigen tijd, gelegenheid en risico. De locaties zijn geopend tot 17.00 uur.

Programma

De route rond met stempelkaart
De route zal zo’n 15 á 20 kilometer in beslag nemen. Het Cultureel Rondje Best maakt u met behulp van een routebeschrijving en een stempelkaart die bij het startpunt te verkijgen zijn. Bij elke stopplaats is een stempel te verkrijgen en bij een volle stempelkaart ontvangt u een leuke attentie bij De Bank (alleen op 25 mei) of Bevrijdende Vleugels (seizoen 2017). Een papieren versie van de routebeschrijving is voor € 2,- bij De Bank te koop. Een deel van deze opbrengst gaat naar Avondje Uit ter sponsoring van de nieuwe Riksja die zij gaan aanschaffen. De routes kunnen onderling licht afwijken.

Download fiets/wandelroute

 

Download autoroute

Meerijden
Zelf geen mogelijkheid om te fietsen of te wandelen? U kunt tegen een kleine vergoeding meerijden met:

  • Jeeps en Dodges van Club Wheels rijden de autoroute en stoppen ook op alle stopplaatsen. Vertrek laatste rit: 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, u koopt ter plekke een kaartje á € 3,- bij De Bank of bij de chauffeur;
  • de duofiets van de Archipel Kanidas met een medefietser van Avondje-Uit (aanmelden bij Helly van Oudenhoven, tel. 395109).

 

Meer informatie
Deelname is gratis (met uitzondering van papieren routebeschrijving en ritten Club Wheels) en op eigen risico. Met vragen kunt u terecht bij Rondje Best, info@rondjebest.nl.